Dealer autorizat Dacia Renault Nissan

O nouă ofertă de vehicul electric în segmentul C, care să răspundă tuturor tipurilor de utilizare

  • Renault a dezvăluit numele noului său SUV compact de familie ce aparține segmentului C: Renault Symbioz. 
 
  • Cu un nume care reflectă noul limbaj de design Renault, Symbioz combină plăcerea de a conduce cu un spațiu generos la interior și cu eficiența consumului de combustibil datorită motorului E-Tech full hybrid 145.
 
  • Cel mai recent vehicul din cadrul ofensivei mărcii în segmentul C, Renault Symbioz se alătură unei game de modele complementare concepute pentru a satisface toate nevoile clienților.
 
  • Renault Symbioz va fi dezvăluit în primăvara anului 2024.

 

Semnificația numelui Renault Symbioz

Symbioz sună ca termenul „symbiose” din limba franceză, ce derivă la rândul lui din cuvântul „symbiosis” din greaca veche, care înseamnă „a trăi împreună”, o valoare adânc înrădăcinată în ADN-ul Renault și exprimată prin conceptul „voitures à vivre”.

 

Este un cuvânt care este similar în multe limbi: „symbiosis” în engleză, „simbiose” în spaniolă și „simbiosi” în italiană, ceea ce face ca numele Symbioz să fie ușor de înțeles de către un public larg.

Sylvia Dos Santos, Head of Naming Strategy, Renault Marketing Division:

“Pentru acest nou model compact de familie, ne-am dorit să punem în centrul numelui oamenii și relația specială pe care o familie o are cu mașina sa. Numele Symbioz ilustrează perfect viața alături de vehiculul nostru, un loc ce permite pasagerilor să se identifice cu mașina și să se integreze în mediul înconjurător.”